Om Oss

DETTE ER FRANKE ONSRUD BLIKKSLAGERI AS

Franke Onsrud Blikkslageri AS er et tradisjonsrikt blikkenslagerfirma beliggende i Kjelsåsveien 170 i Oslo med egen avdeling på Romerike. I dag arbeider rundt 60 personer i firmaet. Selskapet ble etablert av Franke Onsrud i 1929 og senere overtatt av Hans Onsrud i 1946. Sammen med blikkenslagermester Sig. E. Pedersen ble bedriften drevet av Hans Onsrud fram til 1972, da hans sønn, blikkenslagermester Franke Onsrud, overtok ledelsen.

Kompetanse

Vi kurser våre ansatte for at de til en hver tid skal ha de sertifikater og kvalifikasjoner som kreves for at vi skal kunne utføre våre tjenester i samsvar med gjeldende lover og regler. Rekruttering og opplæring er viktig for å føre håndverkstradisjonene videre, og som Kobber og Blikkenslagermester er vi godkjent som lærlingbedrift. Bedriften er medlem i Oslo Kobber og Blikkenslagerlaug, Ventilasjons- og Blikkenslagerbedriftenes Landsforbund, NHO, Metallplan og Startbank. Franke Onsrud Blikkslageri AS har også Sentral godkjenning. 

Ledelsen

Dagens ledelse ønsker å ivareta firmaets lange historie og gode renommé ved å framstå som en seriøs aktør i byggebransjen og samfunnet for øvrig. Med fokus på opplæring av ansatte, gode sosiale forhold og med en sterk vektlegging av kvalitetssikring og HMS i alle ledd, arbeider Franke Onsrud Blikkslageri AS hele tiden for å tilfredsstille oppdragsgiveres ulike behov og ønsker.

 

Tjenester

Bedriften utfører alle typer utvendige blikkenslagerarbeider innen nybygg og rehabilitering.Ved siden av tradisjonelle taktekkinger og beslagsarbeider, er fasadekledning i metall blitt et spesialområde der vi mener å inneha stor erfaring og høy kompetanse.

 

 

RESSURSER/KVALITET

Firmaet har i dag ca 60 ansatte, bestående av administrasjon, blikkenslagersvenner, hjelpearbeidere og lærlinger. Dette gir oss kapasitet til å ta de aller største oppdragene. Vi har fagutøvere med høy kompetanse og fagstolthet. Selv med moderne maskiner må blikkenslageren fremdeles inneha de gamle håndverkteknikkene for at vi skal kunne levere et fullgodt sluttprodukt.
Vår avdeling på Romerike sysselsetter ca 15 mann som påtar seg større og mindre oppdrag i dette ekspansive området. Vi samarbeider tett med store entreprenørfirmaer, og er gjennom kunnskap og erfaring i generasjoner en erfaren rådgiver for arkitekter og entreprenører.
Våre nye verksted er utstyrt med tidsmessige og moderne maskiner som gir høy kvalitet og produktivitet. Tradisjonsrikt håndverk satt i moderne systemer gir våre kunder trygghet for håndverksmessig kvalitet og gunstig økonomi.

Del denne siden

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Media

Del denne siden

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn